Protuprovalni alarmi

Alarmi su naprave čija je zadaća upozoravanje na neka najčešće neželjena stanja. Okružuje nas mnoštvo različitih alarma, svjetlosnih, zvučnih, vibrirajućih, ili u obliku elektroničke informacije i sl., i to od upozorenja na preniske temperature do previsoke, upozorenje na prisutnost raznih plinova, dima, SOS dojave ili dojavljivanje kritičnih vrijednosti pri praćenju stanja pacijenta u bolnici, zatim susrećemo protuprovalne i protuprepadne alarme i sl. Najčešći oblik alarma, i zbog toga najčešća asocijacija na pojam alarmnih uređaja jesu upravo protuprovalni uređaji koji svjetlosno i zvučno, te raznim telefonskim, IP, radio ili GSMGPRS3G dojavama uzbunjuju čuvare ili vlasnike neke imovine.

Sustavi protiv krađe štite dragocjenosti poput vozila i osobne imovine poput novčanika, telefona i nakita. Također se koriste u trgovinama za zaštitu robe u obliku sigurnosnih oznaka i naljepnica. Sustavi protiv krađe uključuju uređaje poput brava i ključeva, RFID oznaka i GPS lokatora.

Pogledajte naše protuprovalne sustave

U našoj web trgovini odaberite između najkvalitetnijih proizvoda poznatih svjetskih brandova sustav koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe za sigurnost vašeg dom, poslovnog prostora, apartmana ili druge vrijedne imovine.

Pogledajte trenutno izdvojene ponude: