Video nadzor

Daljinski video nadzor radi zaštite od krađe, provala i nepoštenih zaposlenika.

Zaštita objekta radi zaštite oboda imovine ili opsega zgrada.

Praćenje operacija za praćenje svakodnevnih operacija i kao alat za pojednostavljivanje operacija. Sprečavanje gubitka radi zaštite imovine.

Odvraćanje od vandalizma: vidljive kamere mogu odvratiti vandale zbog mogućnosti da ih se prepozna na videozapisu. Mogu se koristiti kamere visoke razlučivosti s prepoznavanjem lica u izdržljivom kućištu otpornom na vandale.

Sigurnost zaposlenika: radi poštivanja sigurnosnih propisa i također radi zaštite poslodavca u građanskom postupku.

Parkirališta: za nadzor krađe ili oštećenja vozila, kao i nesreća. Video nadzor događaja: za kontrolu gužve, kao i za sprečavanje kriminala. Javna sigurnost: rutinski se koristi za gradske ulice, parkove, zajednice i četvrti kako bi se odvratilo od kriminala i povećala javna sigurnost.

Praćenje prometa: obično se koristi za poboljšanje protoka prometa i nadzor nesreća. Vanjsko osiguranje perimetra: sigurnost se može održavati na različite načine upotrebom video nadzora sa službenicima za zaštitu / zaštitu u ophodnji, ogradama, vozilima i pješačkim vratima te otkrivanjem upada.

Kontrola pristupa moguća je integracijom Comunello rampe i ANPR kamere.

ANPR analitika omogućuje otkrivanje i prepoznavanje registarskih tablica vozila i slanje tih podataka pametnom snimaču  (NVR) ili softveru za kontrolu pristupa.

Možete pregledavati i pretraživati podudarnu snimnjenu fotografiju registarske tablice vozila i srodne informacije prema uvjetima pretraživanja tablice, uključujući vrijeme početka/ završno vrijeme, zemlju i broj tablice.

Neke od prednosti:

  • Integracija s vratima
  • Štedi vrijeme i novac
  • Postavljanje unaprijed zadanog vremena i rasporeda
  • Postavke za godišnje odmore
  • Drastično smanjuje troškove upravljanja